در این قسمت درباره میلگرد اتومات و نیمه اتومات صحبت میکنیم، و در خصوص نحوه خرید به شما مشاوره میدهیم.
همه ما میلگردها را دیده ایم. میلگرد از جمله اساسی ترین اجزا برای تهیه و ساخت ساختمان ها به حساب می آید.
اما آیا میدانید که این فلز دوست داشتنی و پرکاربرد انواع مختلفی دارد؟
در واقع آن چیزی که ما به وفور در ساختمان سازی مشاهده می کنیم نوع فلزی آجدار آن است. میلگرد نوعی پروفیل با سطح مقطع دایره و توپر است. برای ساخت آن نیز از فولاد استفاده می کنند. همین مسئله منجر شده تا تنوع تولید آن بسیار افزایش پیدا کند. با این حال اگر قصد خرید و آشنایی با میلگرد را دارید باید در رابطه با دو دسته بندی اصلی آن اطلاعات کاملی داشته باشید. دو دسته اصلی که عبارتند از: میلگرد نیمه اتومات و میلگرد اتومات.
در ادامه این مقاله در نظر داریم شما را با انواع میلگرد و دو دسته بندی اصلی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
فهرست
قبل از هر چیزی باید بدانید که میلگردها در حال حاضر با قطرها و طول های متفاوت تولید می شوند. از جمله انواع میلگرد میتوان به مدل اروپایی آن اشاره کرد، مدل کربن دار، گالوانیزه و… که در ادامه محتوا به آنها خواهیم پرداخت. جالب اینجاست که بدانید میلگرد نیمه اتومات و میلگرد اتومات تنها از نظر ساخت است که با یکدیگر متفاوت می باشند.
*میلگرد اروپایی
از جمله مهم ترین مسئله ای که میتوان در رابطه با میلگرد اروپایی به آن پرداخت؛ جنس آن است. این میلگرد از منگنز ساخته شده است و جزء مقاوم ترین نوع میلگرد به حساب می آید. از همین رو میتوان آن را در گروه میلگرد اتومات جای داد. بارزترین ویژگی آن نیز خم شوندگی قابل توجه آن است. البته بهره گیری از این میلگرد در منطقه زلزله خیز و یا پروژه هایی که به ساختاری یکپارچه نیاز دارند توصیه نمی شود.
*میلگرد با فولاد پرکربن
میلگرد سیاه از جمله رایج ترین نوع میلگرد است که میتوان از آن در هر نوع و مقیاس از پروژه استفاده نمود. البته این نوع از میلگردها دارای ضعف بزرگی هستند. اینکه در کوتاهترین زمان فرسوده می شوند. حتی میتوانند به بتن آسیب رسانده و آن را بشکنند. برای شرایطی که ممکن است میلگرد در معرض رطوبت و اشباع آب قرار گیرد، گزینه های مناسب تری به جز میلگرد سیاه یا همان فولاد پرکربن وجود دارد.
*میلگرد گالوانیزه
این نوع از میلگرد نیز از جمله میلگردهای سیاه به شمار می آید. با این تفاوت که مقاومت 40 برابری در برابر خوردگی دارد. آسیب به پوشش سرامیک گالوانیزه نیز بسیار دشوار می باشد. از همین رو ارزش آن نسبت به میلگرد اپوکسی بیشتر است.
میلگرد اتومات با برخورداری از عناصر مختلف خواص منحصر به فردی از خود به نمایش میگذارند. گوگرد، سرب، منگنز و فسفر چهار عنصر مهم در این نوع میلگرد به حساب می آید. با توجه به وجود ترکیبات فسفر و گوگرد، این نوع فولادها عموما برای جوشکاری توصیه نمی شوند.
البته باید بدانید میلگرد نیمه اتومات تمام موارد بالا برای ساخت را دارا می باشد. با این تفاوت که درصد بهره گیری از هرکدام از عناصر موجود متفاوت خواهد بود.
به عنوان مثال؛ برای ساخت میلگرد اتومات از چیزی حدود 0.37 درصد گوگرد استفاده می شود. این در صورتی است که در ساخت میلگرد اتومات این درصد نصف خواهد شد.
این مسئله در رابطه با سایر عناصر موجود در میلگردها نیز صاق است.
البته توصیه می شود برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به بخش تماس باما مراجعه کنید.
کلام آخر
تا حد امکان تلاش کردیم در رابطه با میلگرد نیمه اتومات و تفاوت آن با میلگرد اتومات توضیحاتی خدمت شما ارائه دهیم. حتی از مواد تشکیل دهنده میلگرد اتومات نیز به طور مختصر نام بردیم. با این حال اگر سوالی ذهن شما را به خود مشغول کرده توصیه می کنیم به بخش تماس باما مراجعه کنید تا کارشناسان ما اطلاعات دقیقی در اختیار شما قرار دهند.